fbpx Skip to content

Huisstijl laten ontwerpen

Wij ontwerpen voor jouw merk of bedrijf een eenduidige en krachtige stijl, een houvast voor al het andere wat later nog moet worden gemaakt.

Werk je bijvoorbeeld met meerdere personen of bedrijven aan jouw merk of bedrijf en wil je dat iedereen dezelfde stijl hanteert? Laat dan een huisstijl ontwerpen welke wordt samengevat in een brand book.

Pakketten

START

549
Logo gebruik
Typografie
Vorm/patroon
Kleuren
Steunkleuren
5 icons
Beeld richtlijnen
Social Media posts

LITE

1399
Brand statement
Brand values
Tone of voice
Logo gebruik
Typografie
Vorm/patroon
Kleuren
Steunkleuren
10 icons
Grafisch look & feel
Beeld richtlijnen
Social Media posts

PRO

1999
Brand statement
Brand values
Tone of voice
Logo ontwerp
Logo gebruik
Typografie
Vorm/patroon
Kleuren
Steunkleuren
10 icons
Grafisch look & feel
Visitekaartje ontwerp
Briefpapier ontwerp
Beeld richtlijnen
Social Media posts
Hierboven vind je onze standaard pakketten maar een offerte op maat is ook mogelijk. Vraag gerust gratis en vrijblijvend een offerte aan!

Ons werk

Huisstijl laten ontwepren

Wil jij graag een eenduidige en krachtige stijl voor je merk of bedrijf? Laat dan een brand book ontwerpen.

In dit document wordt het gebruik van het merk/bedrijf toegelicht. Zaken als kleur, typografie, logo, beeld, iconen en het gebruik daarvan staan hierin vastgelegd. Met een brand book heb je een houvast voor al het andere wat later nog ontworpen moet worden.

Een volledig verzorgde huisstijl geeft jouw bedrijf een perfecte eerste indruk en een professionele uitstraling. Een goede huisstijl zorgt er ook voor dat jouw bedrijf de klant bij blijft. Opvallen tussen alle andere ondernemers, dat is wat je wil! Wij ontwerpen een unieke huisstijl die bij jou past!

Waarom een huisstijl laten ontwerpen?

Het brand book is de bewaker van de identiteit van het bedrijf. In dit document wordt het gebruik van het merk/bedrijf toegelicht. Verschillende onderwerpen zoals kleur, typografie, logo, beeld, iconen en het gebruik daarvan staan hierin vastgelegd. Met het brand book heb je een houvast voor al het andere wat later voor jouw bedrijf nog ontworpen moet worden. Zoals bijvoorbeeld social media posts, flyers, visitekaartjes, een website etc. Voor we starten met het brand book moet er een bedrijfsnaam en een logo voor het bedrijf vastgesteld en ontworpen zijn.

Je huisstijl is de visuele identiteit van je bedrijf en je website. Hierdoor is het dus heel belangrijk dat deze goed aansluiten bij jouw ideeën en bij jouw bedrijf. Kom je er zelf niet helemaal uit? Geen probleem! Wij helpen je graag bij het vormgeven van jouw ideeën.

Hebben wij jouw logo al ontworpen? Dan gebruiken we jouw bestaande logo om de huisstijl verder uit te werken en vast te leggen in een brand book. Zo krijg je een eigen stijl die je overal in terug kan laten komen. Denk hierbij aan social media posts, flyers, visitekaartjes etc. Laat je je website of webshop ook bij ons maken? Dan gebruiken we het brand book ook voor de website of webshop als leidraad. Zo komen overal jouw gekozen kleuren, typografie, logo, beeld en iconen consistent terug. Dit zorgt voor een duidelijk, rustig en professioneel beeld en dat is nou precies wat jij met jouw bedrijf ook wil uitstralen!

Wat houdt het brand book in?

Brand statement
In een brand statement wordt kort en krachtig omschreven waar het merk of bedrijf voor staat.

Brand values
Wat zijn nou de unieke brand values van het merk of bedrijf die ervoor zorgen dat het merk of bedrijf zich onderscheidt van zijn concurrenten.

Tone of voice
De tone of voice omschrijft hoe het merk of bedrijf naar buiten communiceert.

Logo gebruik
Hoe mag het logo gebruikt worden en aan welke voorwaarden moet het voldoen.

Typografie
Een overzicht van de typografie en hoe deze digitaal en in druk gebruikt mag worden.

Icons
We ontwerpen icons de gebruikt kunnen worden op de zowel de website als social media en in drukwerk.

Branding
We ontwerpen een patroon of vorm welke je terug kan laten komen op zowel de website als in drukwerk.

Kleuren
Een overzicht van de hoofdkleuren die gebruikt mogen worden.

Steunkleuren
De steunkleuren die gebruikt mogen worden voor bijvoorbeeld titels en tekst.

Beeld richtlijnen
Welke soorten fotografie worden toegestaan om een eenduidig beeld te houden.

Social Media posts
Een aantal voorbeeld posts special ontworpen voor jouw merk of bedrijf voor een sterke social media feed.

Niet gevonden wat je zocht? Neem dan gerust contact met ons op!

Wat anderen zeggen

Ik werk erg graag samen met VYZUAL. Ze zijn snel, betrouwbaar en betaalbaar!
Suus van den Belt
FitChange
Een goede advertentie opzetten vraagt tijd en kennis, daarom koos ik ervoor dit goed aan te pakken. Vyzual sprak mij meteen aan omdat ik al wat websites had gezien die zij hadden gemaakt. Met een paar woorden weet Ilona wat je bedoelt en maakt ze dat waar ik naar op zoek was en met effect kan ik wel zeggen! Zorg dat wanneer je begint meteen een goede start maakt met de expertise en skills van Vyzual. De eerste indruk kun je immers maar één keer maken.
Majella Pannekoek
Villi&Vé
Ik ervaar de samenwerking met VYZUAL als zeer prettig. Ze zijn flexibel, reageren snel, denken mee en houden rekening met mij als klant. Ik zou VYZUAL zeker aanraden!
Jessica Veenema
Uw Kind Centraal
Ruim 5 jaar geleden wilde ik starten met mijn eigen bedrijf Delicious Donuts (www.deliciousdonuts.nl). Dus ging ik op zoek naar iemand die mij kon helpen met een website en andere aanverwante dingen. Toen kwam ik bij Ilona van VYZUAL terecht. Ik kende Ilona al, van vroeger, dus de keuze om destijds Ilona hiervoor in te schakelen was snel gemaakt. En nu 5 jaar later heb ik daar nog geen seconde spijt van gehad. Mijn bedrijf is heel erg hard gegroeid door VYZUAL. En mede dankzij hun inzichten blijft het ook groeien en ontwikkelen. Op naar de volgende 5 jaar! VYZUAL staat altijd voor je klaar en helpen mij echt overal mee.
Elisa Sterrenberg
Delicious Donuts
Mijn oude webshop lag er vaak uit en was erg traag, ook aan de achterkant. Ik wilde een snellere, stabiele shop laten bouwen en ben in contact gekomen met Ilona van Vyzual. Zij kwam met een oplossing om snel een nieuwe webshop voor Upsa! te maken. Ilona heeft een back-up van de inhoud van mijn webshop gemaakt en daarna heeft zij de lay-out aangepakt zodat upsa.nl een nieuwe vrouwelijkere uitstraling heeft waar ik erg blij mee ben. En dit alles binnen 2 dagen! Vyzual verzorgt nu het onderhoud en de hosting van upsa.nl. Als ik bijvoorbeeld een nieuwe pagina of categorie wil, dan regelt Vyzual dat. De shop is weer stabiel, maar mocht er een probleem zijn dan word ik snel geholpen, ook al is het in het weekend. Dat geeft mij een gerust gevoel!
Lilian Krijt
Upsa!
5+ sterren voor VYZUAL! Vliegensvlug heeft VYZUAL mij geholpen met het promoten van de speelgoed zweefvliegtuigjes van Flyteam. Wat ik met name prettig vind is dat ze meedenkt, het initiatief neemt en goede adviezen geeft. Zowel offline (opmaak visitekaartjes, flyers etc.) als online (social media & Facebook) levert VYZUAL vakwerk!
Henri Hartgers
Flyteam
Website, visitekaartje, afspraakkaartje, uitnodiging, social media beheer, noem maar op... Bij VYZUAL ben je in goede handen. Super bedankt voor alles!
Lizzy Bosch
Skynz
Ilona en haar team zijn een gedreven groep die luistert naar de wensen van de klant. Niet beroerd zijn om een extraatje te doen en een website of flyer net die twist te geven die bij hun klant past. Heerlijk om op afstand te werken met hen.
Nurcan Yilmaz
Daniels Tandheelkunde
Dit was de eerste maal dat ik een website moest laten bouwen. Via mond-tot-mond reclame ben ik bij VYZUAL terecht gekomen. Kan niet anders zeggen dan dat iedereen gelijk had. Dit is een aanrader voor iedereen. Ilona en haar team hebben alles goed uitgevoerd en geweldige ideeën aangedragen. Het is een website geworden díe aanspreekt en uitdaagt om te bekijken. Een aanrader voor een ieder.
Louis van Koevorden
Apeldoornse Keepersdag
De dames van VYZUAL hebben het perfecte logo voor mij ontworpen en hebben goed geluisterd naar mijn wensen. Wat ik in mijn hoofd had, is ook uitgekomen!
Sabrine Kasno
Make-up Your Mind
Snelle verwerking, professionele hulp, mooi logo, super huisstijl. Zeer zeker aan te raden.
Laurien van Schaverbeke
Reitschule Otztal
Ik heb mijn website en logo door Ilona laten maken. Ik ben super tevreden! Snelle service en ze heeft de ideeën in mijn hoofd super vertaald in mijn website & logo. Op dit moment wordt mijn website ook onderhouden door VYZUAL ook dit verloopt heel fijn!
Susanne van den Belt
Oh My Shoe
We zijn via via bij Vyzual terecht gekomen, Ilona heeft ons samen met haar team, vanaf het begin erg prettig geholpen om een webshop te bouwen voor mijn bedrijf Sfeerop3. Ze denkt mee, en geeft tips en adviezen! Kortom echt een aanrader!....
Ivanka Ponds
Sfeerop3

Samenwerken?

Klaar om verder te groeien? Kies dan voor VYZUAL! Wij gaan ons volledig voor jouw merk of bedrijf inzetten zodat jij kan doen waar jij goed in bent! Vraag hieronder geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan.