fbpx Skip to content

Logo laten ontwerpen

Wij ontwerpen voor jou een logo die niet alleen mooi is maar ook zorgt voor een positieve eerste indruk.

Kom je er namelijk zelf niet uit of is het toch lastiger dan gedacht? Wij ontwerpen een sterk logo die past bij jou en je merk of bedrijf.

Investering

We starten met een strategie waarin we onderzoeken welk logo het beste bij jouw bedrijf past. We onderzoeken o.a. je concurrenten en je doelgroep om er zekervan te zijn dat je logo zal aanslaan.

N.a.v. de strategie ontwerpen we je logo en komen met een voorstel. Smaken verschillen dus mocht je nog iets willen corrigeren dan kan dat natuurlijk! Je ontvang je logo in bestanden als .eps, .png, .svg etc. We sturen ook meteen je logo in juiste formaat mee voor je social media kanalen.

LOGO

499
Logo strategie
Ontwerp
Meerdere voorstellen
Twee correctierondes
Stylesheet
Diverse bestandsformats
Social Media profielfoto

ONS WERK

Logo laten ontwerpen
Logo laten ontwerpen
Logo laten ontwerpen

Logo laten ontwerpen

Wil jij een sterk logo passend bij de identiteit van je merk/bedrijf? En ben jij een startende ondernemer, een nieuw bedrijf aan het opstarten of gewoon toe aan een nieuw logo? Wij gaan graag voor je aan de slag.

De identiteit van een merk wordt grotendeels geuit door een logo. Je hebt vast wel eens video’s gezien waarbij mensen moeten raden om welk bedrijf het gaat, aan de hand van de logo’s waarbij de merknamen zijn weggehaald. Het is interessant om te zien welke logo’s herkend worden en welke niet. Jij wordt het liefst ook herkend aan je logo, nietwaar? Een volwaardig logo staat professioneel en zorgt direct voor een bepaald gevoel bij de klant. Je kunt je logo laten ontwerpen door Vyzual, waarbij wij volledig rekening houden met de identiteit van jouw bedrijf en/of merk.

Hoe belangrijk is het logo?

Een logo is belangrijker dan je denkt. Dit is een van de eerste indrukken die klanten krijgen van je bedrijf en geeft direct een idee van jouw bedrijf. Je ziet het logo van je bedrijf terug op je website, op facturen, bij promotie, op social media-accounts, bij sponsoring en wanneer je e-mails verstuurt. Men krijgt onbewust direct een bepaalde associatie met jouw bedrijf aan de hand van de kleuren, vorm en illustratie van jouw logo. Wij helpen je graag met het vorm geven aan jouw ideeën en kunnen je advies geven waar nodig. Bij het ontwerpen van een logo moet je een paar punten in gedachte houden, waar we je hier graag meer over vertellen.

Wat gaan we voor je doen?

Uiteraard willen we graag weten hoe jij het nieuwe logo van je bedrijf voor je ziet. Het is belangrijk dat deze goed aansluit bij jouw ideeën en de visie van je bedrijf. Daarnaast horen we graag meer over jouw bedrijf zelf, zodat wij een logo kunnen ontwerpen wat goed bij de merkidentiteit past. Je ontvangt een professioneel eigen logo wat door onze grafisch vormgever is ontwikkeld.

Huisstijl verder uitbreiden?

Is jouw logo al door VYZUAL ontworpen? Dan gebruiken we deze om de huisstijl verder uit te werken met dezelfde kleuren, lettertypes en elementen. Zo krijg je een eigen unieke en kenmerkende stijl die overal in de website of webshop terugkomt. Of het nou een formeel en strak logo is, of een speels en creatief logo, wij maken van jouw ideeën werkelijkheid. Je ontvangt van ons een brand book met jouw unieke huisstijl, zodat je dit door kunt trekken in allerlei toekomstige uitingen.

Weinig budget?

Naast dat wij logo’s op maat ontwerpen, hebben we een aantal logo’s die we voor € 139,- aanbieden. Dit zijn unieke logo’s door ons ontworpen voor onze opdrachtgevers. Maar omdat wij altijd 2 tot 3 ontwerpen aanleveren en er maar 1 logo wordt gekozen, hebben we een aantal logo’s die nog op de plank liggen. Dat een ander bedrijf niet gekozen heeft voor deze varianten, betekent niet dat ze niet meer gebruikt kunnen worden. Heb je geen budget voor een op maat gemaakt logo, maar wil je wel een uniek ontwerp? Wellicht hebben we nog wat moois voor je liggen wat je direct in gebruik kunt nemen! Op die manier kun je iets besparen op een logo laten ontwerpen, zonder dat het er ook zo uitziet.

Al nagedacht over een slogan?

Soms is het lastig om al jouw ideeën en alles waar jouw bedrijf voor staat samen te voegen tot één naam. Hiervoor is een slogan een ideale oplossing. Een goede slogan omvat het totaalplaatje van jouw bedrijf en kan een extra lading dekken waar jouw merknaam tekortschiet. Vind je het lastig om een sterke, pakkende slogan te bedenken? Wij denken graag met jou mee! Heb je al een slogan bedacht en wil je die laten verwerken in je logo? Laat dit dan aan ons weten, dan kunnen we er direct mee aan de slag.

Niet gevonden wat je zocht? Neem dan gerust contact met ons op!

Wat anderen zeggen

Ik werk erg graag samen met VYZUAL. Ze zijn snel, betrouwbaar en betaalbaar!
Suus van den Belt
FitChange
Een goede advertentie opzetten vraagt tijd en kennis, daarom koos ik ervoor dit goed aan te pakken. Vyzual sprak mij meteen aan omdat ik al wat websites had gezien die zij hadden gemaakt. Met een paar woorden weet Ilona wat je bedoelt en maakt ze dat waar ik naar op zoek was en met effect kan ik wel zeggen! Zorg dat wanneer je begint meteen een goede start maakt met de expertise en skills van Vyzual. De eerste indruk kun je immers maar één keer maken.
Majella Pannekoek
Villi&Vé
Ik ervaar de samenwerking met VYZUAL als zeer prettig. Ze zijn flexibel, reageren snel, denken mee en houden rekening met mij als klant. Ik zou VYZUAL zeker aanraden!
Jessica Veenema
Uw Kind Centraal
Ruim 5 jaar geleden wilde ik starten met mijn eigen bedrijf Delicious Donuts (www.deliciousdonuts.nl). Dus ging ik op zoek naar iemand die mij kon helpen met een website en andere aanverwante dingen. Toen kwam ik bij Ilona van VYZUAL terecht. Ik kende Ilona al, van vroeger, dus de keuze om destijds Ilona hiervoor in te schakelen was snel gemaakt. En nu 5 jaar later heb ik daar nog geen seconde spijt van gehad. Mijn bedrijf is heel erg hard gegroeid door VYZUAL. En mede dankzij hun inzichten blijft het ook groeien en ontwikkelen. Op naar de volgende 5 jaar! VYZUAL staat altijd voor je klaar en helpen mij echt overal mee.
Elisa Sterrenberg
Delicious Donuts
Mijn oude webshop lag er vaak uit en was erg traag, ook aan de achterkant. Ik wilde een snellere, stabiele shop laten bouwen en ben in contact gekomen met Ilona van Vyzual. Zij kwam met een oplossing om snel een nieuwe webshop voor Upsa! te maken. Ilona heeft een back-up van de inhoud van mijn webshop gemaakt en daarna heeft zij de lay-out aangepakt zodat upsa.nl een nieuwe vrouwelijkere uitstraling heeft waar ik erg blij mee ben. En dit alles binnen 2 dagen! Vyzual verzorgt nu het onderhoud en de hosting van upsa.nl. Als ik bijvoorbeeld een nieuwe pagina of categorie wil, dan regelt Vyzual dat. De shop is weer stabiel, maar mocht er een probleem zijn dan word ik snel geholpen, ook al is het in het weekend. Dat geeft mij een gerust gevoel!
Lilian Krijt
Upsa!
5+ sterren voor VYZUAL! Vliegensvlug heeft VYZUAL mij geholpen met het promoten van de speelgoed zweefvliegtuigjes van Flyteam. Wat ik met name prettig vind is dat ze meedenkt, het initiatief neemt en goede adviezen geeft. Zowel offline (opmaak visitekaartjes, flyers etc.) als online (social media & Facebook) levert VYZUAL vakwerk!
Henri Hartgers
Flyteam
Website, visitekaartje, afspraakkaartje, uitnodiging, social media beheer, noem maar op... Bij VYZUAL ben je in goede handen. Super bedankt voor alles!
Lizzy Bosch
Skynz
Ilona en haar team zijn een gedreven groep die luistert naar de wensen van de klant. Niet beroerd zijn om een extraatje te doen en een website of flyer net die twist te geven die bij hun klant past. Heerlijk om op afstand te werken met hen.
Nurcan Yilmaz
Daniels Tandheelkunde
Dit was de eerste maal dat ik een website moest laten bouwen. Via mond-tot-mond reclame ben ik bij VYZUAL terecht gekomen. Kan niet anders zeggen dan dat iedereen gelijk had. Dit is een aanrader voor iedereen. Ilona en haar team hebben alles goed uitgevoerd en geweldige ideeën aangedragen. Het is een website geworden díe aanspreekt en uitdaagt om te bekijken. Een aanrader voor een ieder.
Louis van Koevorden
Apeldoornse Keepersdag
De dames van VYZUAL hebben het perfecte logo voor mij ontworpen en hebben goed geluisterd naar mijn wensen. Wat ik in mijn hoofd had, is ook uitgekomen!
Sabrine Kasno
Make-up Your Mind
Snelle verwerking, professionele hulp, mooi logo, super huisstijl. Zeer zeker aan te raden.
Laurien van Schaverbeke
Reitschule Otztal
Ik heb mijn website en logo door Ilona laten maken. Ik ben super tevreden! Snelle service en ze heeft de ideeën in mijn hoofd super vertaald in mijn website & logo. Op dit moment wordt mijn website ook onderhouden door VYZUAL ook dit verloopt heel fijn!
Susanne van den Belt
Oh My Shoe
We zijn via via bij Vyzual terecht gekomen, Ilona heeft ons samen met haar team, vanaf het begin erg prettig geholpen om een webshop te bouwen voor mijn bedrijf Sfeerop3. Ze denkt mee, en geeft tips en adviezen! Kortom echt een aanrader!....
Ivanka Ponds
Sfeerop3

Samenwerken?

Klaar om verder te groeien? Kies dan voor VYZUAL! Wij gaan ons volledig voor jouw merk of bedrijf inzetten zodat jij kan doen waar jij goed in bent! Vraag hieronder geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan.